S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

E-shop

Pri objednávke nad 55 €

MIMORIADNA AKCIA!


 

Nesadla Vám veľkosť? Nevadí,

tovar Vám radi bezplatne vymeníme!

 


Nepáči sa Vám zakúpený tovar? Nevadí,tovar nám môžete bez udania dôvodu vrátiť!

 

 

 

Dbáme o kvalitné doručenie vašich zásielok, preto všetky balíky posielame výhradne kuriérskou spoločnosťou UPS (SPS)

NOVINKY

arr3FGYM CLUBStaňte sa členmi FGYM CLUBU a získajte skvelé výhody! Náš internetový obchod prináša novú formu... arr3FBABY.SK - Baby WebshopFBABY.SK - Detské a kojenecké potreby za najlepšie ceny! Ak hľadáte niečo pre vaše ratolesti...

TOVAR V AKCII

naša cena 2,80 EUR
dostupné
naša cena 22,90 EUR
dostupné
naša cena 6,97 EUR
dostupné

KONTAKTY

Mgr. Ladislav Ferenci, Dis
Riadok 415/47
922 41 Drahovce
tel: +421 911 489 439
napíšte nám

TOP PRODUKTY

naša cena 22,90 EUR
dostupné
naša cena 36,50 EUR
dostupné
naša cena 28,00 EUR
dostupné
naša cena 13,89 EUR
dostupné
naša cena 195,00 EUR
dostupné

Ochrana osobných údajov

PODMIENKY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Článok I.

Úvodné ustanovenia

Prevádzkovateľom je spoločnosť Mgr. Ladislav Ferenci - webshop, so sídlom Riadok 415/47,922 41 Drahovce, IČO: 46412727

Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú info@fgym.sk, 09011 489 439

Prevádzkovateľ zodpovedná za spracúvania osobných údajov podľa nariadenia európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679, z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, (ďalej len GDPR)

Prevádzkovateľ prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu ochrany osobných údajov.

Prevádzkovateľ neurčuje zodpovednú osobu

 

Prevádzkovateľ nezamýšľa preniesť osobné údaje do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácii.

„Osobné údaje“ sú akékoľvek informácie týkajúce sa identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osoby (ďalej len „dotknutá osoba“); identifikovateľná fyzická osoba je osoba, ktorú možno identifikovať priamo alebo nepriamo, najmä odkazom na identifikátor, ako je meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, online identifikátor, alebo odkazom na jeden či viaceré prvky, ktoré sú špecifické pre fyzickú, fyziologickú, genetickú, mentálnu, ekonomickú, kultúrnu alebo sociálnu identitu tejto fyzickej osoby

 

Článok II.

Účely spracúvania, právne základy spracúvania, kategórie dotknutých osôb, doba uchovávania OÚ, príjemcovia OÚ

 

Účel spracúvania OÚ

Právny základ na spracovanie
článok 6 ods. 1 GDPR
zákony v znení neskorších predpisov

Kategórie dotknutých osôb

Kategória OÚ

Doba uchovávania OÚ

Katogória príjemcov OÚ

vystavenie daňového dokladu

článok 6 ods. 1 písmeno c) GDPR
zákon č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty

zákazníci

bežné osobné údaje

3 roky

G-Ekonomy s.r.o., SPS s.r.o.

reklamácie

článok 6 ods. 1 písmeno c) GDPR
zákon č. 250/2007 Z. z. o ochrane spotrebiteľa, zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník

zákazníci

bežné osobné údaje

3 roky

Master Sport s.r.o.

identifikácia užívateľa webstránky

článok 6, ods. 1. písmeno a) GDPR
dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov aspoň na jeden konkrétny účel

návštevníci webstránky

bežné osobné údaje

3 roky

Bohemiasoft s.r.o.,

Heureka Shopping s.r.o.

prihlásenie sa užívateľa do online služieb

článok 6, ods. 1. písmeno a) GDPR
dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov aspoň na jeden konkrétny účel

návštevníci webstránky

bežné osobné údaje

3 roky

žiadni príjemcovia

 

Pri poskytovaní osobných údajov, ktoré sú zákonnou alebo zmluvnou požiadavkou je dotknutá osoba povinná poskytnúť tieto osobné údaje. Bez poskytnutia osobných údajov nie je možné vybavenie objednávky.

 

Článok III

Práva dotknutej osoby

Práva dotknutej osoby vymedzuje kapitola 3 GDPR.

Ide o právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcim sa dotknutej osoby, práva na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania alebo práva namietať proti spracúvaniu, ako aj práva na prenosnosť údajov.

Máte tiež právo podať sťažnosť dozornému orgánu (Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Tel: 02/ 32 31 3214, E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk)

Ak sa osobné údaje spracúvajú na základe písomného súhlasu, dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.

Informácie ohľadom ochrany osobných údajov, ako aj kvôli uplatneniu vašich práv ako dotknutej osoby nás prosím kontaktujte: info@fgym.sk alebo 0911 489 439.

 

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 25.05.2018.

 

 

ZDdmY2